Puls-måler fra Dalane Energi

Med pulsmåler fra Dalane Energi kan du se hvor mye strøm du bruker akuratt nå!

Pris: 699,- for pulsmåleren og 19,-/mnd for datatrafikk.

Se strømforbuket ditt i sanntid!

Den billigste strømmen er den du ikke bruker!

Med puls-måleren fra Dalane Energi kan du se hvor mye strøm du bruker akuratt nå i appen fra Dalane Energi. 

Med mulighet til å se forbruket i sanntid er det lettere å tilpasse din bruk av strøm til når strømmen er billigst og dermed spare penger! Med puls-måler er det også mulig å sette en forbruks grense i appen, slik at den varsler deg om du bruker over ønsket antall kW.

Den er enkel å installere!

Puls-måler fra Dalane Energi kan du installere helt selv! Puls-måleren kobles enkelt til HAN-porten i sikringsskapet ditt.

Slik gjør du: 

 • Før du tar i bruk Puls-måleren må du åpne HAN-porten på strømmåleren din. Det gjør du ved å kontakte nettselskapet ditt. 
 • Når du har bestilt pulsmåler vil du motta en pakke i posten. Puls-måleren, en liten boks, og en ledning. Plugg den ene enden av ledningen i Puls-måleren og den andre  inn i HAN-porten i strømmåleren din. Måleren har bare en HAN-port, og denne finner du enkelt på fremsiden av måleren. Det er viktig at antennen på Puls-måleren peker utover, slik at den enkelt kan sende fra seg data.

Pris: 699,- for pulsmåleren og 19,-/mnd for datatrafikk.

  • Nå skal Puls-måleren begynne å blinke og lade opp batteriet. Dette vil ta mellom 15 og 20 minutter.
  • Mens Puls-måleren lader, kan du logge deg inn i Dalane Energi-appen og aktivere Dalane Energi Puls-abonnementet (under «Legg til»).
  • Puls-måleren dukker opp i Dalane Energi-appen når den er klar til bruk.

   Angrerett

   Du har angrerett på dette kjøpet. Du kan benytte angreretten ved å fylle ut angrerettskjema. Angrefristen er 14 dager fra avtalen ble inngått, og angrefristen anses som overholdt dersom du sender skjemaet før utløpet av fristen.

   Opplysning om angrerett

   Angrerettskjema

    Bestill Puls-måler her!

     Jeg ønsker oppstart med en gang og vil derfor frasi meg angreretten.