En annerledes hverdag

Covid-19 har gitt oss utfordringer og for de fleste endret hverdagen deres helt. Hjemmekontor, stengte skoler og permitteringer ble et faktum for mange men vi nordmenn er sterke, positive sjeler som holder motet oppe.
Dalane Energisalg har hatt muligheten til å fortsette arbeidet sitt – med restriksjoner på kontoret og ute ved montørene. Store deler av selskapet har hjemmekontor – mens noen få enda sitter i kontorlokalene. Lukkede dører, lunsj alene og grundig håndvask er blitt rutiner. Vi tar ikke imot besøkende men er like tilgjengelige på telefon som før.
Vi i Dalane Energisalg er lite berørte av det som skjer, og er derfor i posisjon til å kunne støtte og bidra med noe til de som kanskje sliter aller mest i disse tider, nemlig de lokale butikkene.
Vi har inngått en avtale med Egersund i Sentrum som gir mange av medlemmene gratis strøm i et halvt år. Avtalen innebærer også gjenytelser fra Egersund i Sentrum til Dalane Energisalg i form av gratis stand på arrangementer, mer bruk av vårt fordelsprogram (#Handlelokalt) med mer.
Gjennom fordelsprogrammet vårt får alle våre strømkunder tilgang på gode tilbud i lokale butikker og forretninger. Fordelsprogrammet oppfordrer våre kunder til å fortsette å handle lokalt og støtte butikkene som er med i programmet.