Velg en side

Vil du ha lavere strømregning?

«Ja» er det selvsagte svaret på det, og nå kan du få det! – Vi lanserer nå Kraft24, en strømavtale som sikrer deg lave priser, døgnet rundt, sier Arvid Salvesen Røyneberg, salgs- og markedssjef i Dalane Energi.

– Og ja, vi vet at mange strømleverandører kommer med store ord og fine løfter, men så viser det seg at realiteten er at du slett ikke har den lave prisen som de lover. Det er ikke tilfelle her. Vi er en kommunalt eid, trygg og ærlig strømleverandør som leverer strøm til spotpris, uten bindingstid og uten skjulte betingelser og avgifter. Her får du automatisk beste pris, sier Salvesen Røyneberg.

Les artikkel om brutte strømprisløfter i Stavanger Aftenblad

Lavest pris enklest mulig

Det som er unikt med Kraft24, er at kunden slipper å bruke tid på å finne rimeligste løsning – Dalane Energi sørger for at kunden får vår beste strømpris på enklest mulig vis.

– Det er vi som er strømeksperter, så det blir for dumt å kreve at kunden skal måtte finne ut hva som er best for dem. Vi har løst det ved å gjøre det enkelt – med Kraft24 får du automatisk den prismodellen som blir mest gunstig for deg, og gir lavest strømregning hver måned, forklarer Salvesen Røyneberg.

Les mer om hvordan Kraft24 virker her.

Moderne verktøy senker forbruk

Dalane Energi sitt mål er, tro det eller ei, at kunden skal betale så lite som mulig for strømmen. Og siden de overvåker strømkostnaden døgnet rundt, hele året, vil de kunne fortelle sine kunder når prisen går opp og forbruket bør reduseres.

– Vi benytter oss av det siste innen teknologi, og kan nå for eksempel tipse deg om at strømprisen vil være 80 prosent høyere i morgen mellom klokken 15-17, slik at du kan spare penger. Vi vil alltid ligge langt fremme i utviklingen, og sørge for at våre kunder får de beste verktøyene for å ha orden på sitt forbruk, fastslår Salvesen Røyneberg.

Spar penger med gode råd

Det er ikke alltid lett å finne ut hva man som kunde kan gjøre for å spare penger på strømregningen, og derfor inkluderer Kraft24-pakken gode tips og råd. Undersøkelser viser at norske strømforbrukere er villige til å flytte litt av forbruket sitt til utenfor høyforbrukstider som morgen og ettermiddag. Dette kan spare strømkundene for store kostnader både fordi strømkostnaden er lavere, og ved at behovet for nyinvesteringer i nettet reduseres når ikke alle skal bruke strøm på samme tid.

– Som kjent: Man sparer mest på strømmen man ikke bruker. Det beste rådet vi ellers kan gi er derfor å forsøke å unngå å bruke mye elektrisitet i høykostnadsperiodene. Lad elbilen når annet forbruk i husholdningen er lavt, vent til litt utpå kvelden med å sette på vaskemaskin og oppvaskmaskin, og la vær å ha på mye varme i rom som ikke brukes ofte, foreslår Salvesen Røyneberg.

– Å sette på strømstyring på stikkontakter kan også spare deg for store summer. Da kan du styre hva som skal på av varme og lys når, og sparer da penger hele døgnet. Det blir stadig mer smart teknologi lett tilgjengelig, som gjør investeringer som dette både enkelt og økonomisk fornuftig.

Å redusere strømregningen handler altså om mer enn å velge riktig leverandør, selv om det selvsagt er smart å velge en strømleverandør som ikke låser deg i en langvarig kontrakt med dårlige vilkår.

Vil du bli kunde hos oss? Registrer deg på skjemaet til høyre!

Bli kunde i dag!

Jeg aksepterer standard­betingelsene, og at Dalane Energi kan iverksette flytte- og bestillingsprosessen.

For spørsmål, eller hjelp til å få Kraft24 ta kontakt:

Telefon: 51 46 25 25 
Epost: marked@dalane-energi.no

Ved avtale om levering av Kraft24 gjelder følgende betingelser:

 

  • Ingen bindingstid.
  • Dalane Kraft AS selger kraften til innkjøpspris + avtalt påslag.
  • Myndighetspålagte elsertifikater er inkludert i påslaget.
  • Timesmålte anlegg avregnes med timemiddelpris for å tilrettelegge for smarte løsninger. For anlegg som ikke er timesmålte vil månedsmiddelpris benyttes.
  • Dalane Kraft kan foreta prisjustering av påslag med 2 ukers varsel. Ved vesentlige endringer gjelder §6 i standardvilkårene.
  • Dersom det ikke opprettes eFaktura, faktura pr. e-post eller varsling på SMS tilkommer fakturagebyr.
  • Avtalen har månedlig, etterskuddsvis fakturering.
  • Dersom Dalane Kraft har avtale med netteier om gjennomfakturering vil nettleie faktureres på faktura fra Dalane Kraft.
  • For øvrig gjelder Energi Norge sine standardvilkår for levering av elektrisk kraft.

 

Lukk vindu

DALANE ENERGI 917368007 Elganeveien 1, 4373 Egersund https://dalane-energi.no/dalane-energi/privatkunder/strom/ kundeservice@dalane-energi.no 51 46 25 00 Norge