Forside » Aktuelt » Lærling IKT-servicefag

 

Lærling IKT-servicefag

Dalane Energi AS ønsker å tilby lærlingeplass innen IKT-servicefag fra høsten 2019.

Dalane Energi konsernet forvalter viktige samfunnsinteresser i Dalane-regionen, og vi har påbegynt en omfattende digitaliseringsprosess på flere områder.

Konsernet består i dag av:

  • Dalane Nett AS er ansvarlig for distribusjon av elektrisk energi i regionen. Dalane Nett deltar aktivt i utvikling av nye digitale verktøy for å øke leveringskvalitet i distribusjonsnettet.
  • Dalane Kraft AS produserer elektrisk energi fra egne kraftverk. I tillegg tilbys driftstjenester til småkraftverk i hele Norge. Dalane Kraft utvikler Kraftkuben, et innovativt administrasjonssystem for drift og administrasjon av småkraftverk.
  • Dalane Energisalg AS selger elektrisk energi til bedrifts- og privatkunder over hele Norge. Dalane Energisalg har deltatt aktivt i utvikling av et prisbelønnet kundelojalitetssystem som lanseres i disse dager.

I tillegg har Dalane Energi eierinteresse i Altifiber AS, Dalane Vind AS, Egersund Landstrøm AS og Skina AS.

IKT-lærlingen vil få varierte arbeidsoppgaver. Du får et  innblikk i IT-support, systemdokumentasjon, integrasjon, IKT-sikkerhet, kommunikasjon, og digital systemforvaltning i et av de mest spennende teknologiselskap i Dalane. 

Kvalifikasjon vil være relevant VG1, og VG2 innen IKT-servicefag.

Vi søker kandidater som har en positiv adferd og evne til initiativ, samarbeid og læring.

Arbeidssted vil være ved hovedkontoret i Egersund.

For mer informasjon, kontakt IT-ansvarlig ved Dalane Energi AS, Arild Stapnes Johnsen på e-post: arild.johnsen@dalane-energi.no

Kortfattet søknad med kopi av vitnemål, eventuelle attester og karakterutskrift fra siste termin sendes på e-post innen fredag 12. april 2019 til IT-ansvarlig ved Dalane Energi AS.